Friday, February 13, 2009

wujud ag blog aku ni..hehe

aku muncul kmbali..haha..lme tramat tidak mmbuke dan m'update blog..smpai da brabuk da!
smenanye rase cm xda ape bley nk share nk tulih..wlupon bsrg mcm2 dlm pale otak ni..
s0 nw sye ingin memulekn smule xtvt blogging..stelah bpuloh2 kali B0bob suh aku update blog aku yg xbpe nk vogue ni..
aku bkan pe,xbpe rti r babe nk blog2 ni..tp i lurv writing,ske bnget!tp ape yg aku nk tulih?ape yg aku ptot share?ptot ke aku share d whole story cm owg len wut?
psl lurvlife,psl prob,psl career,study..evrything?ntah..aku pon xbpe sure lor..
yg aku sure aku nk start bl0gging blek,s0 xla busan sgt idop kt s.alam yg mmg smulejadi busan 2..

yeaaah!mari blogging~

1 comment:

hAizi si bObOb said...

huh.
pasni nk tengok btol2 blogging balek ke x :P