Tuesday, June 29, 2010

24 ugly truth of tuan punya blog

1) tidak sikat rambot
2) tidak boleh tidur dalam kegelapan
3) suka jalan cepat
4) geli cicak n katak(sangat)
5) suka cakap sorry,kadang2 langgar meja pon say sorry kt meja T-T
6) kurus walaupun makan banyak (org ckp ini bagus tapi saye rase ini satu pembaziran)
7) suka senyum ngan sesape pun tapi nak say hi kadang2 sgt malu
8) malas nak amik lesen kereta
9) allergic dengan lelaki yg ckp besar
10) sgt low confident sbenarnye tp selalu sembunyikan
11) suka menyanyi dan pose depan cermin..erk
12) mudah menangis tapi kuat coverline
13) tak boleh nampak hair salon,mesti nak masuk
14) mudah terpengaruh dengan iklan
15) tak boleh nampak kedai kasut
16) pernah lari dari klinik gigi
17) pernah nyorok dalam tandas masa kindergarten,takut kena cucuk!
18) takut naik monorail
19) masa kecik takut dengan clown sebab cerita puppet master
20) boleh makan 1 bar chocolate tanpa rasa bersalah
21) tak suka bau hospital
22) masuk hospital mesti cari rumah mayat tingkat berapa sebab takut tersesat lalu kat sana
23) sgt kuat berangan ye
24) suka menulis tapi malas hapdet blog!

2 comments:

shazriena said...

min yg pernah lari dr klinik gg tu sama je ngan ardz hahaha. sbb ardz pun pernah lari dr klinik gg hehehehe
pantang nampak kedai kasut.. itu of coz la dear hahahahahah

Jasmin Chenta said...

hahaaha..min rase ramai org boleh geng ngn kte bab lari tu..diorang tak nak ngaku je ;p