Wednesday, November 18, 2009

gambar sexy si pengantin

jgn nk pikir i nk upload gmbr xsnonoh kat blog suci ini..
no,no,no!
mari nk promosi,baek punya!

guys..school holiday is coming!
so i tau orang malaysia sgt suke school holiday kerana ini masa yang seswai untuk kahwin!haha
kalau incik2 dan mak incik semua sedang mencari photographer yg affordable tapi hebat..silela jenguk2 ke blog kat bawah ni.Blog ini baru2 je lahir so still xmanyak upload pic but belum cuba,belum tahu.tak kenal maka tak cinta..
cuba2 la intai mane tau berkenan.



visit this blog


www.kamigraphy.blogspot.com

recommended for those in north area..xcept north pole
KLites pon boleh juga..jgn malu2

3 comments:

Bubu Totoi said...

ish..bagus u bagi ni...persediaan untuk masa depan i..hahahaha

mei said...

ecey,cm knal je photographer nyea ;)

Jasmin Chenta said...

yana : haruslah bersedia..da bau nsik minyak u da ni..haha

mei : tu la k min pon rse cm knal..mcm muke ijan la..;p