Thursday, December 10, 2009

alhamdulillah~

itu saje yang mampu diucapkan..
im quite sad n rase agk kurang satisfied with my result..
berguling jugak i,tp nasib xtersungkur..
but still thanks to Allah..syukur atas apa aje yg i dapat.
nak ikutkan i thought result i akan tersungkur n tersangkut,yela..dis sem mcm2 dugaan i dapat n it was a killer sem for our course but Alhamdulillah i dah lepasi every obstacles eventhough focus i sgt terganggu time tu..
from h1n1 to all sort of emotional prob,i da bolos..s0 wateva it is walaupun dissapointed i still rase sgt2 bersyukur.
ujian hanya diberikan pada yg mampu menanggungnya kan?
jadi tak perlu kalah..what ever happen last sem was over,all i need to do is strive for the best next sem..i just doa dat no more perit,sakit lagi next sem..InsyaAllah
lagipun xperlu salahkan obstacles yg datang..kita boley je buat yang termampu to pass through it

Alhamdulillah..

3 comments:

nn said...

betul3. ujian buat orang yang mampu sahaja.

my result lagi seminggu baru keluar. aduhai. sangat seram....

Best Of Me 321 said...

ujian ke dah tiba, tapi ujian cinta la, sedih woo

Jasmin Chenta said...

nn : btul2,kte hadapi dgn senyuman,poyo je i!..result u blum kuar lg?so all d best ye!;)

guys,thanks singgah my blog ye =')