Wednesday, February 17, 2010

sifat malas menulis melahirkan entry ntah pape

'duh..kenapa kau malas sgt nk tulis?kau pigi buang jela blog kau yg tak seberapa ni..,'kata syaitan di dlm hati.

sememangnya i sangat malas nk hapdet..urgh,like nothing sparkle happened here to share.
hmm,nmpak sangat i ni tak exciting dan bersemangat orangnya..

tulis pasal my holiday?
valentine?i xsambut,dose..
chinese new year,pun tak tapi i suka sebab cutiiiii..
1st day of cny..i macam nk tutup semua rongga badan ngan kapas.jiran i chinese,mereka sgt gembira sehingga bermain mercun tidak mengira waktu..
pukul 5 pagi i tell u!ouh mak kau meletop!
...memang cara terbaik untuk kejut orang bangun smayang subuh..terima kasih
aunty,lain kali before you all letup2 cubala rasuah i ngan ang pau ke limau ke baru i redhakan je korang nak gedegang sana sini..

dengar-dengar tahun ni warna merah ada ong wo
ouh ya..i baru perasan secara kebetulan i pakai baju warna merah untuk 1st and 2nd day of cny..
tidak disengajakan...dan tak baik percaya

what's more about my cny holiday?
- adopt a siamese cat from spca..called her pinky
- bakal ipar duai ehhem datang rumah,bukan chinese je wat open house i pun open house gak;p
- kening i kne cantas mase photoshoot rapi,sedih ok..muka garang

ouh ya,sebelum i lupa..
xinnian kuaile everyone

kalau rase entry ni mengarot,sile rujuk title

3 comments:

shazriena said...

leh tgk muka baru min hahaha...
open house erk min bukan ada majlis ehemehem kan hehehe

hepy cny min...
bgtau aunty sebelah kawan min pun nak angpau

Honey G said...

bgus la xsmbot valentine..hehehehe..cuti2 ni mmg bosan pon! :D

Jasmin Chenta said...

ardz : xda perubahan k,cume dah leh angkt kning ziana zain tanpa dipakse..haha..

honey : hey,u're here cik sofa..thanks 4 singgah2 ;)