Friday, January 29, 2010

kemunculan tidak dinantikan

sudah lama tidak jenguk ke blok ini..ye blog.
dah hilang idea untuk menulis la...malas amat!

dah masuk semester baru..ouh,suka dan heksaiting!!(percaya ke?)
sem ni takda apa2 yg menarik tapi schedule pack tak hengat..tak tahu la,selalunya jadual menyayangi kami..tapi sem ni,haih!bayangkan you all,kelas berderet dari pagi sampai ke malam..i tahu UiTM mesti selalu dihatiku,tapi now everyday spend am to pm kat fac.sungguh berdedikasi dan sayang pada UiTM kan..tau takpe..

namun begitu,i rasa subjects this sem agak menarik!kali ni i tak tipu dan harus percaya..ya,i tried to motivate myself ni eventhough kena spend time kat lab almost 5 hours,belajar theory mentah tanpa calculation sehingga malam buta,coba dan terus coba menyerap ilmu entrepreneur berjaya,mengarang lab report dan last but not least,belajar menulis tulisan cina yang juga memerlukan kesabaran yang power T-T

haaaaaaaaaih..*mengeluh panjang

macamlah i sorang je yang sibuk kan..nak buat camna,haruslah redha nak menempuh 3sem lagi.walaupun i cakap i redha,i tetap jugak membebel dan terus membebel kat sini..

ouh,perempuan ini memang seorang whiner bukan winner
jadi terima sajalah ye

5 comments:

jaja said...

min!!same2la kte go tru diz 2 years together. wish u best of luck n sayang kamu!:)

ringo said...

belaja rajin2, kawen cepat2 :)

mei said...

saba jela kak min.
keep jai you! (:

Jasmin Chenta said...

kak j : best of luck to u t00!!!!fight it to d last beat k..huhu..lurv u 2,3,4 !!!

ringo : semestinya..amin!;p

mei : thanks mei..u too,b xtra strong 4 ur new sem!!!;)

myfuzzyworld said...

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/