Friday, April 9, 2010

kalo da dasar pemalas

ni blog sape ni?
hampir x kenal blog sendiri..
lame gile tak jenguk,ni plak nk hapdet kan..

lately been very3 busy..semester ini kill,kill,kill,die,die,die..
assignment,lab report berkati-kati..kalau jual kat uncle surat khabar lame,boleh buat duit beli aisyklem..heh!

kalau tulis report pun kurang gigih,ape tah lagi nk hapdet blog..

baek,in this few months..dis is what had happened

- birthday suprise for ijan,karaoke sampai lebam..
thanks to kawan2,umi emma and ami syah yang bergotong royong untuk majlis ini ;p

- my bff kawen
da kawen dah cik sharina..happy 4u my dear!;)


ini bukan untuk promosi,sudah bergelar puan

- shooting mandarin
ceh mcm hebat je,macam i dapat offer blakon cite cina kan..no,its for 3rd language..ni la satu2 assignment yg seronok k

-yang laen?xpenting,xmenarik dan xberbaloi untuk cerita

nanti if rajin i cerita lain,tapi sekarang i memang sangat malas..
if ada awards blogger paling malas..sila bagi i

1 comment:

mei said...

hehe.
same la kite kak min,but mine shooting drama arab.tuh jela projek plg best pon.subject len,bosan.huhh :P