Thursday, November 25, 2010

boredom hits me

Jam sekarang menunjukkan jam 10.18pagi
ye.pagi..dan saye berseorangan di starbuck coffee hampir sejam
baru sejam tapi rase mcm FOREV-AH.




hari ni terpaksa teman my mum,got some matter to settle during noon so for now i have to like hangout here in maju junction..
kenapa maju junction yg sangat lame dan bosan ini?
kerana unfortunately my mum works here for Maju Holdings..ye,kenapalah mama bukan kerja kat pavillion or mid valley or ou..mesti duit i habis setiap hari kan

i was alone here,having caramel latte n surfing the net
sekarang sedang obviously bosan sebab itu mula mengarang
xikhlas pon menulis sbenarnya..haha

since cuti ni i sangat bohsan,job pon kurang pulak time cuti ni
mengada betul time tengah sebok kt shah alam ade je kena lari sane sini
bile duduk goyang kaki besarkan a** takda pulak orang nk hire si kurus kering ini

jadi hari2 masa dihabiskan nonton tv,makan,dan tengok ANTM dari first cycle..
kan bagus kalau rajin buat research mcm study ANTM..
tula kenapa Tyra Banks tak nak jadi lecturer kan i dah malas.
hari-hari itu je keja i,selain menjadi assistant kepada bibik i di rumah.
yes,itulah hakikatnya..dia mando i assistant T-T


harini kononnya yes,different thing to do for d day
but here i am..kebosanan

pastu hari2 i jadi orang yang macam ntah pape,rajin sangat update status kt fb
which is what i tak suka sangat before this,once per day is enough la kan
kadang2 tu ada orang yang macam every hour update..semak wall post i
sekarang i pun macam diorg tapi takla pathetic sampai every hour kan
cacat betul

pastu i main game-which is another kecacatan
i ni minat pulak main game?memang tak la kan
i kan SERIOUS..percaya?;p

tapi sekarang i terpaksa main game untuk elak bosan
kenapa i sangat menyedihkan sangat sekarang ni?

ok,sekarang i mcm dah tatau nak tulis ape sebab ada sorang aunty duduk belakang i macam ngah baca apa i tulis..dia pon tengah bosan kot

erk,i better write off
bye

p/s :BHAAHAHAHAHAAH i rasa annoying bila orang gelak cmni bile ym/im/fb-ing
whats with the BHA kt depan tu?


2 comments:

Chi Mei said...

haha.Poor kak min!
seriously you were deadly bored at Starbucks yang supposedly heaven to get some drinks or meal there :p

Jasmin Chenta said...

yup,im more than serious..
kesyahduan aroma coffee starbucks xdpt lg melawan prasaan boring..haha
lame sgt!i'd two drinks d..and cant help myself going to d toilet like evry hour ;p