Monday, September 14, 2009

kami..

berbunge2 tulis ini entry..tersenyom sorg2 i dpan screen..nseb i xnmpk muke bangge i ni,kalu x muntah mungkin..haha

yesterday was a greaaaaaaat day..si dia dtg kl,dhla da lame xjumpa..n obviously i always menanti penoh debaran nak jupe die..hari2 i tunggu ok.pham2 jela long distance kn..jupe due jam pon xpela,sigh~
time passed by sgt cepat..i xsempat nk tngok muke die lame2,nk ckp pasal mase dpan(ececeh..)
tapi kejap pun i rase cm sgt best dah..

i went to Sogo nk jupe die..n he was waiting 4 me there ngan kacip die,en syapik..mase mule2 nmpk die tu tingat rase 1st time bdebar2 nk jupe die mase 1st date..mcm tu la rase die..rase excited tp kne buat muke cool abes..cuba sedaya upaya control cool,smpai perot geli2,itula yg org panggey ade kupu2 dlm perut..tryla bwat kalu nk taw cmne..

i mmang kurang suke g sogo lagi2 time sale..sgt ramai masyarakat kt sane and i salu classify area sogo tu 'black area'..so xbrani sgt nk hangout situ tapi sbb en ijan sgt smangat mahu shopping di sane,atas nasihat pakar sale die,izmal..so i ikot je lorh.

1 menda pling best smalam,kami dpat pulang ke tmpat kesayangan..
unikop terchenta.pergh!nostalgic abes..tp i was so frustrated sbb xdpat mkn maggi goreng daging..mengidam abes!eventhou kami xspend masa bduaan,i enjoy je lepaking ngan his buddies..tringat zaman2 ktorang kt unikop dulu,lepak ramai2 jgak..
even ktorg kuar bdue pon msti ade je 'kipas-susah-mati' ikot..dah jadi biase dah,agpon kwn die kwn i jgak.

pastu..mkn plak smalam kt WAU,yg dah jd everyday's fav place ktorang s0 i memang truja abes,tapi as usual wat muke cool..mcm xda pape yg buat i rase nk jerit over excited..
walaupun hakikatnya tengok muke org kurang siuman,si
majan pon buat i tersenyum sbab tringat zaman2 dulu time i kt kedai mkan ngan ijan die selalu je nk join n buat i xsenang duduk..haih,itu pon sgt indah bila dikenang..

erm,tapi smalam tu da jadi smalam..en ijan pon da blik penang s0 marilah kita menunggu penuh debaran untuk perjumpaan seterusnya.sedey gak long distance,jumpa jarang sangat tapi rase cam indah plak menanti ni..nanti sampai masa kawin je..baeklah,please let me end my entry kat sini kalau x i akan melalut ngan angan2 kawin i plak..

gmbar2 sengaje di'blur'kan....hehe
tapi gmbar2 juga seperti mensabotaj saye kn?





3 comments:

TarraKamal said...

heheh...klakar la min ni...tp perasaan excited n rase butterfly in the stomach tula yg wat rase cm nk jerit kn? haha..nk tunjuk kt die kite excited segan..kang kite excited terlebih,die relax je... sama2 la kite countdown bile nk jumpe diorg ni... =p

mei said...

sis,besh entry nih.
( tersenyum smpi ke tinge ) ;p

Jasmin Chenta said...

haha..hepy dat i made u smile ;D