Thursday, October 15, 2009

extra cheese moments (+,______________, +)

bler amik gambar..ade orang akan cakap CHEESE kan?so ini adelah koleksi gambar yang buat i put xtra cheese..gambar2 ini buat i senyum berkerang2
sebab??
meaningful mungkin..


pic paling skema n paling ingat!..knapa?sebab ni mase 1st date dulu..muke masing-masing masih budak2..haha
-----------------------------------------

dinner final year diploma - erm,i sangat suka tengok gambar ni cause that was a very great dinner for us..walaupun i macam orang pregnant dalam pic ni T-T

---------------------------------

jogjakarta-suka gambar ini kerana kami sangat/macam cool sekeluarga..its an all girl trip!FUN!!

---------------------------------

me graduating!!- mestila suka kan..gambar konvo dengan bonda terchenta plak tu,n sebab i mcm pkai lens ijau dalam pic ni...macam je

---------------------------------


raya haji 2007 (kot) - suka gambar ni sebab ia super cool macam xmuat kamera n gambar ini menjadi saksi kawan2 i ni memang camwhores pong!haha..

---------------------------------

Penang - ouh,tipula kalau tak suka..gambar dicaptured setelah berkurun tak jumpa!


---------------------------------

raya 2009 - i xtaw napa,tapi raya taun ni i rasa best n meriah sangat..dapat balik pekan pulak so memang terbaik la.ni gambar mama n adik masa pagi raya,ntah..i sukala gambar ni =) n gambar kat bawah ni pulak i amik masa malam raya


---------------------------------


Perhentian Island - vacation terbaik!!dapat hangout ngan kawan2 gila sekali sekala kat tempat camni memang syiok..i pon memang beach girl so pulau2 ni i suka bangat.gambar2 kat sana awesome2 belaka!

---------------------------------


baju kita sama la!-jangan pura2 tak tahu napa i suka gambar ni..malaysia boleh!

1 comment:

Bubu Totoi said...

jasminnnn..tq for ur comment..gmbr u cantek2 (sbb u cantek..duh)...=)